Estro

Безплатна доставка за гр. София над 800 лв.

Доставка гр. София - 30лв.

Поръчайте RIGIPS по телефона или Viber.

Консултирайте се с нас и спестете време и пари.

089 664 2072

Безплатна доставка за София и Варна

над 800 лв. Доставка до 800лв. - 30лв.

Поръчайте RIGIPS по телефона или Viber.

Тази услуга – Анализ на проект – Ви дава възможност с достатъчна приблизителна точност да получите информация за спецификацията на материалите. Както и техните количества, и цени за реализацията на Вашия проект. Многообразието на системните решения в сухото строителство, участието на множество компоненти в различните системи, разходните норми за всеки материал създават трудност за немалка част от потребителите да получат обобщената количествена сметка за нужните материали за изпълнението на предвидените работи и възможните вариации за замяна на компоненти.

 

                Само с четири лесни стъпки можете да решите тази задача.

 

  1. Влезте в ПРОДУКТИ – изберете СИСТЕМНИ РЕШЕНИЯ – изберете СИСТЕМА по Вашия проект. Когато изберете система тя ще Ви се отвори като продукт с описание и основни експлоатационни параметри.
  2. Въведете в клетката количеството по Вашия проект и добавете в количката. По този начин въведете всички видове системи от количествената сметка.
  3. Прегледайте съдържанието на количката за въведените системни решения с техните количества. Ще видите единичните цени по системи и общата цена за въведените системни решения. Важно е да се знае, че тези цени и суми са калкулирани по общи разходни норми и текущите цени на материали от сайта и няма да можете да видите спецификацията на самите материали за изпълнението на заложените системни решения.
  4. Завършете заявката и ни я изпратете. Към нея би било добре в секцията забележки да посочите всякаква допълнителна информация, която намирате за важна. С получаването на Вашата заявка ние се ангажираме да я обработим. Като ако е необходимо ще се свържем с Вас за детайли по оптимизация на Вашето запитване по контактните канали от Вашата регистрация на сайта. След окончателната обработка ще получите на Вашия клиентски профил обработена поръчка с всички необходими материали за Вашия проект. Материали с количества и цени, партиди на доставки при обемни проекти и разходи за доставка до Вашия обект. Всички изброени до тук стъпки не Ви ангажират по никакъв начин и можете да анулирате поръчката от Вашия профил. Ако не анулирате поръчката тя остава в режим очакване на плащане за срок от 7 дни без корекции. След този срок е нужно ново потвърждение от наша страна, поради вероятност от промяна на някои цени.

 

За специфични проекти или такива с очакван обем на доставки над 7 000 лв е възможно договаряне за безплатно посещение на наш консултант на място на Вашия обект без ограничение за територията на цялата страна.

ВАЖНО

      Когато завършите своя инвестиционен проект се изправяте пред необходимоста да си набавите изискуемите по закон декларации за съответствие на вложените материали или системи за въвеждане в експлоатация на обекта.

    Ако сте закупували материали за сухо строителство ще получите сертификати за съответствие за всеки отделен материал за допустимост за влагане по българското законодателство.

     Ако обаче Ви е необходим документ за приемане на обекта който изисква доказване на конкретни експлоатационни параметри като например граница на пожароустойчивост, звукоизолация и други, тоест като сертифицирана система от сухото строителство тогава Ви се издава Декларация за Съответствие по Система. Този документ се издава за конкретно системно решение с подробно описание на материалите от системата с техния технологичен разход и за конкретно количество изградена система. Това означава, че за да се издаде такава Декларация е необходимо да бъдат доставени всички необходими компоненти за изпълнение на системата и то в количества съответстващи по разхода им посочени в декларацията. Не се издава Декларация за Съответствие на Система при непълна комплектация.

Последни публикации

гипсокартона
В света на гипсокартона
Гипсокартона е панел, изработен от калциев сулфат дихидрат ( гипс […] Вижте повече
Системите за сухо строителство 2
Пукнатини по тавани и стени от гипсокартон
Системите за сухо строителство се появяват осезаемо на българския пазар […] Вижте повече
сухото строителство
Плоскости за външно приложение в сухото строителство
Съществуват основно два вида плоскости за външно приложение в сухото […] Вижте повече
Споделете ни в: