Estro

Доставки за цялата страна.

Разгледайте тарифите за Вашия град тук

Поръчайте по телефона или Viber.

Консултирайте се с нас и спестете време и пари.

089 664 2072

Доставки за цялата страна.

Разгледайте тарифите за Вашия град тук

Поръчайте по телефона или Viber.

ИСТОРИЯ НА НАШАТА КОМПАНИЯ

Дейността ни в областа на сухото строителство стартира през 1994 година като монтажна фирма.

През 1996 година положихме началото на търговските си взаимоотношения с RIGIPS, които продължават и до днес без прекъсване. За тези 25 години спокойно можем да заявим, че сме направили правилен избор не само затова, че RIGIPS е част от световен мощен икономически бранд, но и заради устойчивата и прогнозируема политика и поддържане на професионални стандарти, от които ние в годините научихме много. Да бъдем в постоянни отношения с производител от такъв мащаб, сигурността на изпълнение на ангажиментите и достъпа винаги до най-иновативните материали и системни решения в областта на сухото строителство многократно са ни давали конкурентно предимство на този екстремно бързо развиващ се пазар.

Бума на ново строителство и реновация на туристически обекти и офисни сгради след 1999 година рязко увеличи обема на сухото строителство в проектите. При на практика тоталната липса на система за подготовка на кадри в тази област и рязкото навлизане на много нови търговски субекти, които желаеха да се включат в този очевидно перспективен и бързо разрастващ се пазар започна насищане с предлагане на всякакви доставчици и производители с ожесточена ценова надпревара. До голяма степен поради липса на механизми за контрол преобладаващата практика се измести в посока окомплектоване на системни решения с компоненти от различни производители и често с доста крайни отклонения от стандартите. Ние не се поддадохме на този пазарен натиск с пълната убеденост за спазване на стандартите на системните решения.

От 2000 година започнахме да развиваме търговска дейност с основна насоченост сухо строителство – дистрибутиране на марките RIGIPS и ISOVER. Поставихме си за цел да се придържаме винаги към предлагане на системни решения и да не се увличаме по масовото изкушение за конкуренция по най-ниска текуща цена по компоненти.

Намирането на оптимално решение за всеки конкретен проект остава на територията на познанието и професионализма в морето от дигитална и физическа конкуренция. Оценката на нуждите за всяка конкретна задача, намирането и предлагане на ефективно решение без да се правят недопустими компромиси по системни изисквания, оптимизация на разходите по доставката на материалите до обекта на употребата им е нашата цел. Строителството е икономически сектор с потребление на огромни материални и енергийни ресурси, с голямо пряко и косвено отражение за социалния живот и оптимизацията на разходите е една от предпоставките за постигане на устойчиво съвременно строителство.

Последни публикации

сухото строителство
Плоскости за външно приложение в сухото строителство
Съществуват основно два вида плоскости за външно приложение в сухото […] Вижте повече
системни решения в сухото строителство
Системни решения в сухото строителство
Сухото строителство е строителна технология за изпълнение на множество видове […] Вижте повече
категория
Материали за сухо строителство
Материалите за Сухо строителство обособяват специфична група от строителни компоненти, […] Вижте повече
Споделете ни в: