МРАВКА КАРГО ЕООД е българска транспортна компания лицензирана за превоз на товари на територията на страната съгласно Закона за Автомобилните Превози. Основната насока на специализация е транспорт на палетизирани строителни материали с тежки товарни единици от едно до друго населено място. Както и така наречените ПОСЛЕДНА МИЛЯ доставки – градски център с екологични ограничения за достъп и тегло на доставката до 1500 кг. Силно затруднен транспортен достъп за стандартните превозни средства от клас N1 – обща допустима маса до 3500 кг.

      Само с четири лесни стъпки можете да получите цена и заявите нужната Ви транспортна услуга за превоз на товари в страната

  1. Изберете ПРОДУКТИ – влезте в ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ – изберете необходимото Ви ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО
  2. Ще Ви се отвори описание на товарните параметри на транспортното средство. Снимков материал, зоните за които може да бъде поръчано за приемане на товари и транспортни тарифи.
  3. Въведете дата, час и адресите на товарене и разтоварване. Изпратете заявката. Ще получите телефонно обаждане на номера от клиентския Ви профил за регистрация в сайта за потвърждение или уточнения или уведомление за невъзможност за изпълнение на заявката.
  4. Изпълнение на завката се стартира като посетите клиентския си профил и потвърдите за изпълнение изпратената Ви от нас ПОРЪЧКА ЗА ТРАНСПОРТ НА ТОВАРИ. Тя трябва да е придружена от стандартна форма на Товарителница съгласно Закона за Автомобилните Превози, която следва да попълните и да ни я върнете.

Последни публикации

МАТЕРИАЛИ ЗА СУХО СТРОИТЕЛСТВО
   Материалите за Сухо строителство обособяват специфична група от строителни […] Вижте повече
Строителство и строителни материали
Строителство и строителни материали
Строителство и строителни материали        Строителството е един от структуроопределящите […] Вижте повече
Строителните плоскости на гипсова основа
Гипсокартонът
Строителните плоскости на гипсова основа       През последните 35-40 години […] Вижте повече
Споделете ни в: